Polica privatnosti

Ordinacija dentalne medicine Ana Taškovska, dr. med. dent. štiti privatnost posjetitelja ove web stranice.

Osobni podaci (kao što su ime, prezime, adresa e-pošte, telefon) mogu biti prikupljeni na dobrovoljnoj bazi ako ispunite obrazac na stranici “Naručite se” ili nam pošaljete upit putem e-pošte. Te podatke koristimo isključivo za dogovor termina te da bi vam poslali detaljnije informacije o terapijama ili odgovorili na upit druge vrste. Također, možemo čuvati podatke vaše komunikacije s nama.

Podatke čuvamo u digitalnom obliku i nikada ne ustupamo, dijelimo ili prodajemo trećoj strani te se maksimalno trudimo zaštiti ih od neovlaštenog pristupa ili otkrivanja. Vaši podaci ili izjave neće se koristiti u marketinške svrhe bilo koje vrste osim ako nemamo vaše izričito dopuštenje.

Pristup osobnim informacijama imaju isključivo zaposlenici naše ordinacije dentalne medicine.

Pojedinosti o osobnim informacijama koje čuvamo o vama i njihovo brisanje možete zatražiti na stranici putem e-pošte na info@dranataskovska.hr pod uvjetom da je to u skladu sa zakonima koji nas obvezuju.

Upotreba kolačića (Cookies)

U cilju poboljšanja naše web stranice koristimo kolačiće (cookies) iz usluge Google Analytics kako bismo dobili informacije o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu, kao i kolačiće koji nam pomažu da ubrzamo odziv naše web stranice. Ne upotrebljavamo kolačiće da vas osobno identificiramo (prikupljaju se potpuno anonimno).

Postavke kolačića

Možete onemogućiti kolačiće u postavkama vašeg preglednika. Dakle, vi imate mogućnost upravljanja korištenjem kolačića odnosno njihovog blokiranja tako da podesite postavke svojeg Internet preglednika. Bez korištenja kolačića pojedini dijelovi naše web stranice mogu funkcionirati ograničeno ili biti izvan funkcije.

Poveznice

Naša web stranica sadrži linkove na druge web stranice za koje vjerujemo da mogu biti korisni za naše članove i posjetitelje. Ovdje opisana pravila o privatnosti ne primjenjuju se za te web stranice.

U slučaju bilo kakvih promjena u Izjavi o privatnosti, to će biti odmah objavljeno na ovoj web stranici.

Naručite se na besplatni prvi pregled ili nas kontaktirajte za više informacija na 099 3011 087