Što kažu klijenti?

“Nakon dugih godina patnje od užasnih migrena, iste su nestale nakon samo
24 do 48 sati nošenja MAGO udlage, i više nikad nisam imala glavobolju koja se ne bi smirila s običnim aspirinom. Čak i to mi nije više potrebno. Znam da imam devijaciju nosnog septuma i nosne alergije zbog kojih imam povremeno problema s disanjem što ponekad stvara i glavobolju. Tada samo koristim kapi za nos i glavobolja prođe čak i bez aspirina.

Prije MAGO udlage prepisivali bi mi koktele od čak tri lijeka protiv migrene. Nisam imala normalan život, a i ja i Vi, dr Ana, se ne bismo srele da nisam prošla kroz MAGO terapiju i kompletnu bioestetsku rehabilitaciju koja je bila potrebna dabi se rekonstruirala moja istrošena denticija. Sada mi nije jasno kako sam mogla živjeti s takvom boli. Toliko sam bila zahvalna bioestetskoj stomatologiji da sam nastavila dalje se educirati u OBI-u do najvišeg nivoa, dabi mogla dalje naučiti i druge ono što znam. Danas kao član OBI Akademije u stanju sam posredno pomoći stotinama ljudi. Smatram da je moje izlječenje bio dar koji bih morala podijeliti sa što je moguće više ljudi, a posebno ako ga upotrijebimo za dijagnozu i prevenciju anomalija kod djece. Zbog toga smatram da je Bioestetska ortodoncija najznačajnija disciplina u stomatologiji uopće.”

Ana Penich, UNIV.bacc Ztg CDT OBI Faculty

“Nikad nije kasno, i poslije pedesete je sve moguće. Moje iskustvo u praksi dr.Ane Taškovski je više nego zadovoljavajuće. U kratko vrijeme poslije postavljanja fiksnog aparata napetost u mišićima vrata i ramena gotovo je nestala, mišići lica su se relaksirali i izgled grča je nestao. Na fiksni aparat sam se brzo privikla, najbolje od svega je kad shvatiš da kod žvakanja osjećaš zube kako se ravnomjerno dodiruju a neugodan bol u temporalno mandibularnom zglobu je samo ružno sjećanje.”

Gatto Bozic Iris, osteopata-fizioterapeut

“Jako sam zadovoljna uslugom korekcije neravnih zuba pomoću alignera. Budući da nisam htjela nositi fiksni aparatić doktorica mi je predložila estetske alignere. Već nakon nekoliko mjeseci vidljivi su dobri rezultati, zubi su ravniji, a sama folija je prozirna pa se ne primijećuje za razliku od fiksnog aparata. Nisu potrebne niti česte kontrole u ordinaciji jer ih sama mogu mijenjati kod kuće. Doktorica je našla za mene idealno rješenje i puno sam joj zahvalna.”

Rončević Mari, spec.infektologije

“Kod drage kolegice Dr. Taškovski sam započela ortodontsku terapiju jer vjerujem da je izvrstan stručnjak i profesionalac s velikim iskustvom u poslu. Također mi je ponudila odlično rješenje za moj ortodontski problem bez vađenja zuba. Uvijek dostupna, draga i spremna za suradnju!”

Dr Zrinka Rogulj, dr.med.dent

Naručite se na besplatni prvi pregled ili nas kontaktirajte za više informacija na 099 3011 087