Dizajnerski ortodontski aparatići za djecu za lakše nošenje i prihvaćanje

Nošenje aparatića često donosi probleme i uzrokuje odbijanje suradnje kod djece radi čega roditelji odustaju od terapije. Prvi ortodontski pregled kod djece trebao bi se obaviti oko 6 do 7 godine kada počinje smjena mliječnih u trajne zube. Taj prijelazni period mješovite denticije može se savršeno iskoristiti za korekciju i pravilno usmjeravanje rasta i razvoja kod djece. 

Naši novi dizajnerski ortodontski aparatići su prije svega visoke kvalitete izrađeni u visokospecijaliziranom laboratoriju za ortodonciju a svojim dizajnom donose djeci radost i stimuliraju ih da sa lakoćom prihvate ortodontsku terapiju. Ovo je posebno bitno kod mobilnih aparatića koji bi se trebali nositi svaki dan barem 14-16 sati dnevno da bi imali dobre rezultate.

Cilj je postići da ortodontski aparatić nije više nešto što djetetu stvara nelagodu, već prijatelj s kojim spava i rado ga pokazuje i čuva.

 

Obožavam svoj novi aparatić. Baš je cool!”

Naručite se!

Naručite se za konzultacije i izaberite svoj omiljeni dizajn! Koristite donju formu ili nas kontaktirajte putem telefona na 099 3011 087